IAP eMobility

Innovatie & Accelaratie Programma elektrische mobiliteit

Innovatiemissie Smart Cities naar New York – aanmelden tot 30 maart!!!

Bent u actief op het gebied van Smart Cities en binnen de thema’s slimme en groen mobiliteit en/of circulair bouwen en stedelijke ontwikkeling? Ga dan in mei mee met de innovatiemissie naar New York!

Centraal staat het delen van kennis en ervaring met belanghebbenden wereldwijd over de uitdagingen van duurzame stedelijke ontwikkeling. Ook ziet u best practices op het gebied van de fysieke en digitale infrastructuur, gezondheid, onderwijs, duurzaamheid, veiligheid en mobiliteit.

Met een gevarieerd programma zetten het Nederlandse Consulaat Generaal in New York, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) en onze partners van Trade & Innovate NL zich in om de Nederlandse sector op de kaart te zetten.

Voor wie?

Nederlandse ondernemers op het gebied van Smart Cities en technologie. U werkt actief aan duurzame innovatietrajecten en zoekt uitbreiding naar of zakelijke kansen in de regio New York of de Verenigde Staten. Daarbij ligt de nadruk op bedrijven in de sectoren ciculair bouwen en circulaire stedelijke ontwikkeling (Circular Building & Circular Urban Development) en slimme en groene mobiliteit (Smart & Green Mobility).

Kosten

De kosten voor deelname aan de innovatiemissie zijn € 500 (excl. btw) per persoon. Deelname van een 2e persoon van hetzelfde bedrijf kost € 250 (excl. btw).
Het Nederlandse Consulaat Generaal in New York en RVO.nl betalen de toegangskosten tot de Smart Cities NYC ’18 Conferentie en Expo.
Kosten zoals vluchten, overnachtingen, vervoer en maaltijden zijn voor eigen rekening. Suggesties voor de te boeken vluchten en accommodatie ontvangt u na de bevestiging van uw aanmelding.

Aanmelden

Aanmelden is mogelijk tot 30 maart 2018. Het aantal inschrijvingen is beperkt.
Wij selecteren aanmeldingen op basis van de benodigde aansluiting met de thema’s Circulair en Smart & Green Mobility.

Meer informatie

Als u vragen heeft over de innovatiemissie, neem dan contact op met

Zie ook: https://www.rvo.nl/actueel/evenementen/innovatiemissie-smart-cities-naar-new-york

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *